Free File Unlocker

Free File Unlocker

Versi:
5.6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Free File Unlocker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Free File Unlocker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free File Unlocker

Gambaran

Free File Unlocker – lunak kanggo mbukak kunci utawa meksa ngilangi file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo sesambungan karo wong-wong mau. Perangkat lunak iki ngidini sampeyan mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah file sing dipilih ngliwati pesen babagan macem-macem kasalahan. Free File Unlocker ndeteksi sababe pemblokiran dadakan lan nuduhake proses sing ora ngidini sampeyan ngakses file. Piranti lunak mbisakake kabeh file lan direktori sing dikunci nampilake lokasi. Free File Unlocker nawakake kanggo mbusak kunci saka file tanpa njabut utawa ngakhiri proses sing dadi kunci kanggo ngunci file. Free File Unlocker berinteraksi karo Windows Explorer, lan uga bisa digunakake kanggo ngakhiri hard kanggo mbusak malware.

Fitur utama:

  • Bukak kunci file lan folder
  • Penyempurnaan proses sing ngunci file kasebut
  • Suspensi saka kemungkinan pesen kesalahan
  • Pembatasan kanggo mbusak malware

Komentar ing Free File Unlocker

Free File Unlocker software sing gegandhengan

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka uninstaller antivirus Panda lan produk keamanan. Utawa instalasi kasebut mbusak antivirus saka sistem, sanajan ora ana ing daftar program sing diinstal.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake browser sing ndhukung nomer akeh pribadi kanggo nyaman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: