WindowsSistemManajemen fileFree File Unlocker
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Free File Unlocker

Gambaran

Free File Unlocker – lunak kanggo mbukak kunci utawa meksa ngilangi file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo sesambungan karo wong-wong mau. Perangkat lunak iki ngidini sampeyan mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah file sing dipilih ngliwati pesen babagan macem-macem kasalahan. Free File Unlocker ndeteksi sababe pemblokiran dadakan lan nuduhake proses sing ora ngidini sampeyan ngakses file. Piranti lunak mbisakake kabeh file lan direktori sing dikunci nampilake lokasi. Free File Unlocker nawakake kanggo mbusak kunci saka file tanpa njabut utawa ngakhiri proses sing dadi kunci kanggo ngunci file. Free File Unlocker berinteraksi karo Windows Explorer, lan uga bisa digunakake kanggo ngakhiri hard kanggo mbusak malware.

Fitur utama:

  • Bukak kunci file lan folder
  • Penyempurnaan proses sing ngunci file kasebut
  • Suspensi saka kemungkinan pesen kesalahan
  • Pembatasan kanggo mbusak malware
Free File Unlocker

Free File Unlocker

Versi:
5.9
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Free File Unlocker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Free File Unlocker

Free File Unlocker software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: