Freemake Video Converter Freemake Video Converter

Iki lunak dibutuhake .NET Framework kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh Freemake Video Converter

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Freemake Video Converter – perangkat lunak kuat kanggo Ngonversi file media ing macem-macem format. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas, codec, ukuran lan frame per detik tingkat nalika nindakake file media ing format kayata: FLV, AVI, MPEG, MP3, MP4, HTML5 dll Freemake Video Converter mbisakake Ngonversi file format sing beda-beda Piranti seluler, game nyenengake, DVD lan Blu-Ray. Perangkat lunak ngandhut alat kanggo nyunting lan dibangun ing pamuter sing ndhukung format populer. Uga Freemake Video Converter ngijini sampeyan kanggo ngundhuh lan upload file media saka populer video dan layanan jaringan sosial.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung nomer akeh format
  • Ngowahi file kanggo macem-macem perangkat mobile game lan nyenengake
  • Editing file
  • Ngundhuh lan upload file saka layanan populer

Komentar tumrap Freemake Video Converter:


Freemake Video Converter Lunak related:


Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jupuk Layar   Streaming video  

Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak fungsi kanggo bisa karo file media. Isine pribadi kanggo ngowahi foto, file audio lan nambah macem-macem efek video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Ngonversi direkam video saka kamera video HD ing macem-macem format video. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur opsi konversi file output video.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi  

Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Audio dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate kang ngowahi file ing format sing beda. Piranti lunak ndhukung nomer akeh pribadi kanggo ngatur sak konversi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Audio editor  

Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Komunikasi swara   Webcams  

Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: