WindowsInternetNuduhake fileGoogle Backup and Sync
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Google Backup and Sync

Gambaran

Google Serep lan Sync – klien gawe serep lan nyelarasake file karo panyimpenan maya Google Drive. Piranti lunak kalebu aplikasi kantor kanggo editing kolaboratif kaya Google Docs, Sheets, Slides, Foto lan Formulir. Google Backup and Sync nggawe folder anyar ing sistem operasi ing ngendi data panyimpenan maya pangguna disimpen. Sawise sampeyan mindhah file, foto utawa dokumen menyang folder iki, kabeh data kanthi otomatis diunggah menyang panyimpenan maya. Google Backup lan Sync kasedhiya liwat akun Gmail, lan ing setelan sampeyan bisa ngganti lokasi folder, nyinkronake mung direktori sing ditemtokake, lan nggunakake server proxy yen perlu. Piranti lunak nawakake nggunakake nomer gunggung panyimpenan awan gigabytes sacara gratis lan ngidini sampeyan nggedhekake kapasitas panyimpenan menyang belas terabyte kanggo bayaran tambahan.

Fitur utama:

  • Nggawe serep data ing layanan cloud Google
  • Sinkronisasi file otomatis nganggo panyimpenan maya
  • Dhukungan kanggo aplikasi kantor tambahan
  • Editing materi
  • Setelan kualitas asli file

Gambar:

Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync
Google Backup and Sync

Google Backup and Sync

Versi:
3.49.9760.2421
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Google Backup and Sync

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Google Backup and Sync

Google Backup and Sync software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: