Google Drive

Google Drive

Versi:
1.23.9648.8824
Basa:

Ngundhuh Google Drive

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Nuduhake file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Google Drive
Wikipedia: Google Drive

Gambaran

Google Drive – lunak kanggo bisa karo maya panyimpenan saka perusahaan Google. Software mbisakake kanggo nyimpen jumlah tartamtu saka data ing remot server lan nuduhake informasi sing disimpen karo kanca-kanca. Google Drive bisa mbukak akses kanggo proyèk dhewe, sing ngijini sampeyan kanggo bebarengan sunting materi bebarengan karo panganggo liyané. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur setelan perlu kanggo kabutuhan pribadi. Uga Google Drive ndhukung sinkronisasi data antarane piranti seluler adhedhasar sistem operasi beda.

Fitur utama:

  • Dianggo karo format file beda
  • editing bebarengan saka materi
  • Sinkronisasi karo piranti liyane
  • Sesambungane karo layanan Google

Komentar ing Google Drive

Google Drive software sing gegandhengan

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifunctional klien file-nuduhake sing mbisakake kanggo ndeleng isi direktori kedhaftar lan ngundhuh file sing dipilih.
Ngundhuh
Gratis
English
Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngundhuh data saka maneka warna layanan file-sharing. Piranti lunak iku bisa kanggo ngundhuh data tanpa watesan saka paywall ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyelehake file kasebut ing karantina.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
browser iki nduwe pesawat pribadi fokus ing safety user privasi sak surfing web.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: