Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: HitmanPro
Wikipedia: HitmanPro

Gambaran

HitmanPro – sarana modern kanggo nglindhungi sistem nggunakake teknologi maya. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi lan mbusak bot, Cacing, Trojan, rootkit, tambahan virus, spyware lan Adware. HitmanPro ngumpulake informasi lan ngayahi analisis data tindak tanduk kanggo ngenali lan mbusak obyek curiga ing sawetara orane tumrap sekolah. HitmanPro nggunakake data saka pangembang software antivirus anjog kang disimpen ing panyimpenan maya saka piranti lunak, nyediakake mindai remot komputer langsung saka server perusahaan. HitmanPro ndhukung Bukak lan verifikasi sistem saka flash drive, CD utawa jaringan ditempelake storages.

Fitur utama:

  • Identifikasi saka ancaman saka macem-macem jinis
  • scan cepet
  • Nggunakake saka teknologi maya
  • analisis lunak Behavioral
  • Titah saka checkpoints sadurunge verifikasi
  • Bukak saka panyimpenan data
HitmanPro

HitmanPro

Versi:
3.8.18.312
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh HitmanPro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing HitmanPro

HitmanPro software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: