Panda Panda

Ngundhuh Ngundhuh Panda

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Panda – piranti lunak fungsional sing dirancang kanggo ndeteksi lan numpes virus. Piranti lunak nglindhungi komputer nglawan virus, spyware, trojan, cacing lan ancaman liyane. Panda nduweni modul sing dianggo mbatesi akses anak menyang situs web wong diwasa. Piranti lunak ndhukung teknologi tukar informasi malware antarane pangguna sing kanthi otomatis ningkatake keamanan komputer. Panda duwe panyaring anti-spam lan kamungkinan akses remot.

Fitur utama ing:

  • Pangreksan marang macem-macem jinis ancaman
  • Matesi akses anak menyang situs web wong diwasa
  • Mindhai piranti panyimpenan data
  • Akses remot

Komentar tumrap Panda:


Panda Lunak related:


Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Salah sijine manufaktur piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang macem-macem virus lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Antiviruses  

Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Piranti lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer marang spyware, Adware, ransomware, malware lan obyek duweni potensi mbebayani.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Iki minangka piranti lunak universal kanggo nglindhungi komputer lan nambah kinerja kanthi ngatasi masalah ing sistem.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: