PeaZip PeaZip

Ngundhuh Ngundhuh PeaZip

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

PeaZip – lunak kanggo unpack, ngowahi lan compress file menyang arsip. Piranti lunak ndhukung format ing populer arsip kayata 7z, RAR, kode pos, ISO, ACE, UPX, etc. PeaZip dianggo karo Kacang dhewe arsip format, sing ndhukung komprèsi volume lan enkripsi sistem kualitas dhuwur. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe tetenger kanggo arsip utawa folder lan nelusuri dening isi saka arsip tanpa mbongkar sing. Uga PeaZip mbisakake kanggo nyoba kinerja sistem sing menehi kamungkinan kanggo ndeteksi kacepetan optimal saka komprèsi gambar.

Fitur utama ing:

  • Komprèsi, decompression lan konversi arsip
  • Ndhukung macem-macem format
  • Telusuri miturut isi saka arsip
  • mode kualitas dhuwur saka enkripsi

Komentar tumrap PeaZip:


PeaZip Lunak related:


File komprèsi  

Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki sistem, nambah keamanan sakabèhé, waras fungsi komputer lan mbusak ngambah ing kegiatan ing Internet.


Downloaders  

Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская

File  

Alat kanggo bisa karo data saka panyimpenan maya saka layanan Google. Software njamin kacepetan dhuwur lan produktivitas saka karya karo file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo puter maneh format populer. Software ngijini sampeyan kanggo nyalin music kanggo piranti hotspot lan ngrungokake radio layanan populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Graphics lan desain  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: