JetAudio JetAudio

Ngundhuh Ngundhuh JetAudio

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

JetAudio – pamuter multifunctional kanggo puter maneh lan proses file audio utawa video. Piranti lunak ndhukung format populer, upamané MP3, MP2, Monggo, MPG, AVI, mov lan sapiturute JetAudio ngijini sampeyan kanggo ngobong CDs audio lan nyalin isi sing hardisk. Piranti lunak mbisakake kanggo aplikasi efek beda menyang trek, ndhukung sinkronisasi kanggo karaoke, ngandhut ekualiser multiband, format rate lan tag editor. JetAudio uga kalebu kaca web populer lan ngijini sampeyan kanggo mbukak mau nggunakake browser dibangun ing.

Fitur utama ing:

  • Playback file audio lan video
  • Processing saka file media
  • Ndhukung format populer
  • Dibangun ing browser
  • Multiband ekualiser

Komentar tumrap JetAudio:


JetAudio Lunak related:


Video dinggo ngowahi   Pamuter media   Codecs  

Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Streaming video   Pamuter media  

Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media   Downloaders  

Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Audio editor  

Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Audio editor  

Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.

Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย

File komprèsi  

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: