Media Player Classic Home Cinema

Media Player Classic Home Cinema

Versi:
1.7.13
Arsitektur:
Basa:
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

Ngundhuh Media Player Classic Home Cinema

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Media Player Classic Home Cinema
Sistem operasi: Windows
Babagan: Pamuter media
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Media Player Classic Home Cinema – media player populer sing wis akeh fitur lan setelan. Piranti lunak ngandhut decoders, ndhukung format, macem-macem jinis subtitle, nduweni kemampuan kanggo muter trek audio kapindho lan sapiturute Media Player Classic Home Cinema ngijini sampeyan kanggo ndeleng file ora sacara kebak Loaded utawa rusak. Piranti lunak uga ndhukung Jupuk video saka TV-Rasulu’llah. Media Player Classic Home Cinema duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Playing saka nomer akeh format
  • A nomer akeh setelan
  • Ndeleng ora sacara kebak dimuat utawa rusak file
  • Jupuk video saka TV-Rasulu’llah

Komentar ing Media Player Classic Home Cinema

Media Player Classic Home Cinema software sing gegandhengan

Player saka Apple muter file audio lan video. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng video streaming lan ngatur kualitas puter maneh Broadcast.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Ngonversi komputer menyang media center utawa ngarep bioskop. Piranti lunak ndhukung remot kontrol lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: