GameMaker: Studio

Versi:
2.1.4.295
Basa:
English

Ngundhuh GameMaker: Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
GameMaker: Studio
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game nggawe
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GameMaker: Studio
Wikipedia: GameMaker: Studio

Gambaran

GameMaker Studio – lunak kanggo nggawe game kanggo macem-macem sistem operasi. Piranti lunak ngijini nggawe game genre sing beda ing 2D utawa ruang 3D kanthi kemampuan kanggo nemtokake urutan tumindak kanthi ngiket wektu lan rute gerakan. GameMaker Studio ngidini sampeyan ngganti latar mburi game, ngatur grafis lan nambah musik utawa macem-macem efek swara. Perangkat lunak kasebut ngandhut basa pamrograman sing dibangun kanggo game luwih maju lan fungsional. Uga GameMaker Studio ngidini kanggo ngluwihi piranti lunak kanthi nggunakake sambungan saka macem-macem tambahan.

Fitur utama:

  • Nggawe game saka macem-macem aliran
  • A efek grafis lan swara
  • Rencana gerakan obyek
  • Bahasa pamrograman dibangun ing

Komentar ing GameMaker: Studio

GameMaker: Studio software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo nelusuri lan nganyari versi stale pembalap. Uga lunak ndhukung nganyari driver piranti external.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi Ngonversi file audio lan video kanggo format populer. Piranti lunak bisa ngowahi file menyang format khusus kanggo piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo njamin Proteksi dipercaya saka sambungan internet. Piranti lunak mbisakake kanggo milih server sing dipengini kanggo mundhut paling tithik kacepetan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: