GameMaker: Studio

GameMaker: Studio

Versi:
2.2.2.413
Basa:
English

Ngundhuh GameMaker: Studio

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
GameMaker: Studio
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game nggawe
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GameMaker: Studio
Wikipedia: GameMaker: Studio

Gambaran

GameMaker Studio – lunak kanggo nggawe game kanggo macem-macem sistem operasi. Piranti lunak ngijini nggawe game genre sing beda ing 2D utawa ruang 3D kanthi kemampuan kanggo nemtokake urutan tumindak kanthi ngiket wektu lan rute gerakan. GameMaker Studio ngidini sampeyan ngganti latar mburi game, ngatur grafis lan nambah musik utawa macem-macem efek swara. Perangkat lunak kasebut ngandhut basa pamrograman sing dibangun kanggo game luwih maju lan fungsional. Uga GameMaker Studio ngidini kanggo ngluwihi piranti lunak kanthi nggunakake sambungan saka macem-macem tambahan.

Fitur utama:

  • Nggawe game saka macem-macem aliran
  • A efek grafis lan swara
  • Rencana gerakan obyek
  • Bahasa pamrograman dibangun ing

Komentar ing GameMaker: Studio

GameMaker: Studio software sing gegandhengan

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyithak dokumen lan foto ing sembarang printer ing jaringan umum. Sampeyan bisa pratinjau dokumen sadurunge ngirim menyang printer jarak jauh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: