PPSSPP

Versi:
1.6.3
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh PPSSPP

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Wikipedia: PPSSPP

Gambaran

PPSSPP – программа для воссоздания игр PlayStation на Portable компьютере. К основным возможностям программы относится настройка FPS, эффектов изображения, качества звука, клавиш на джойстике или клавиатуре и тому подобное. PPSSPP содержит инструменты для детализированного воссоздания графики или более продуктивного воспроизведения игры. Программа дает возможность воссоздавать игры в высоком качестве на большом экране с помощью масштабирования и фильтрации текстур. PPSSPP поддерживает большое количество консольных игр и потребляет минимальное системных ресурсов.

Fitur utama:

  • Эмуляция большого количества игр
  • Множество инструментов для качественного воспроизведения игр
  • Минимальное потребление системных ресурсов

Komentar ing PPSSPP

PPSSPP software sing gegandhengan

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.
Ngundhuh
Nyoba, gratis
English
Piranti lunak kanggo ditambahaké lan maca sandi file video. Piranti lunak nggunakake algoritma komprèsi berkas linuwih sing nyedhiyani kualitas gambar maksimal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni basis pembalap sing gedhe lan sistem cerdas kanggo ngundhuh driver sing dibutuhake sing diuji kanthi bener kanggo instalasi aman ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: