Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Browser web
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Puffin Browser
Wikipedia: Puffin Browser

Gambaran

Browser Puffin – browser generasi anyar cepet sing nduweni teknologi khusus kanggo cepet ngemot halaman web. Piranti lunak ngirim kabeh panjalukan pangguna menyang server remot liwat awan kanggo preprocessing and compressing kaca web, sing, ngidini kanggo ngakses menyang situs sing dibutuhake luwih cepet tinimbang biasa. Browser Puffin nyedhiyakake browsing kanthi aman ing internet, amarga data ora ditularake liwat piranti panganggo lan mirrored dening server remot. Piranti lunak ndhukung mode inkognito lan nduweni alat kanggo ngatur tetenger, ngatur riwayat lan undhuhan, ngatur mesin telusur, ngresiki data browsing web, etc. Browser Puffin nduweni antarmuka sing intuisi lan nganggo sumber daya sistem sing sethithik.

Fitur utama:

  • Kacepetan dhuwur saka kaca web loading
  • Kerahasiaan
  • Enkripsi lalu lintas
  • Manajemen penandaan
  • Ngamanake Wi-Fi umum kanthi aman

Gambar:

Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser
Puffin Browser

Puffin Browser

Versi:
7.8.2.612
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Puffin Browser

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Puffin Browser

Puffin Browser software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: