RoboForm RoboForm

Ngundhuh Ngundhuh RoboForm

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

RoboForm – lunak kanggo ngatur sandhi lan formulir web. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen data pribadi pangguna lan mlebu siji keystroke jeneng lan sandhi akun ing website. RoboForm ngijini sampeyan kanggo nggawe cithakan formulir web kanggo kertu kredit, akun, mail lan informasi pribadhi sing mbisakake kanggo lulus proses dawa saka Isi formulir registrasi. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt data lan nyimpen ing panyimpenan maya. RoboForm interaksi karo browser populer, piranti seluler lan pelaku usaha data.

Fitur utama ing:

  • Otomatis input saka jeneng lan sandhi
  • Isi cepet saka wangun
  • Enkripsi saka data pribadi
  • serep data
  • generasi sandi acak

Komentar tumrap RoboForm:


RoboForm Lunak related:


Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Jaringan   Internet  

piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Remote akses  

piranti lunak kanggo remot akses menyang komputer utawa server liwat internet, bisa mbatalake ngontrol desktop.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet  

piranti lunak kanggo waras ilang sandhi ing Wi-Fi. lunak waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA sing disimpen ing layanan saka sistem operasi.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: