Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RoboForm

Gambaran

RoboForm – lunak kanggo ngatur sandhi lan formulir web. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen data pribadi pangguna lan mlebu siji keystroke jeneng lan sandhi akun ing website. RoboForm ngijini sampeyan kanggo nggawe cithakan formulir web kanggo kertu kredit, akun, mail lan informasi pribadhi sing mbisakake kanggo lulus proses dawa saka Isi formulir registrasi. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt data lan nyimpen ing panyimpenan maya. RoboForm interaksi karo browser populer, piranti seluler lan pelaku usaha data.

Fitur utama:

  • Otomatis input saka jeneng lan sandhi
  • Isi cepet saka wangun
  • Enkripsi saka data pribadi
  • serep data
  • generasi sandi acak

Gambar:

RoboForm
RoboForm
RoboForm
RoboForm
RoboForm
RoboForm
RoboForm
RoboForm

RoboForm

Versi:
8.6.8.8
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh RoboForm

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing RoboForm

RoboForm software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: