Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security

Versi:
15.0.1212
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Trend Micro Internet Security

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Trend Micro Internet Security
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Trend Micro Internet Security – piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadhi lan informasi sistem marang malefactors. Antivirus nyedhiyakake proteksi sing dipercaya marang ransomware, phishing, malware, spyware lan ancaman liyane saka macem-macem jinis. Trend Micro Internet Security ngijini sampeyan nyetel tingkat perlindungan tambahan kanggo folder lan file sing bakal matesi akses menyang data pribadi dening peretas. Piranti lunak njamin keamanan transaksi finansial nalika nggarap tumbas bank utawa online liwat browser. Trend Micro Internet Security ndeteksi pranala mbebayani menyang situs web kasebut lan mriksa setelan privasi ing jaringan sosial kanggo njaga privasi. Trend Micro Internet Security ngandhut modul kontrol wong tuwa kang sampeyan bisa nyetel entri jadwal ing internet kanggo saben anggota kulawarga, mblokir situs web sing ora dikepengini miturut kategori lan ndeleng laporan babagan aktivitas online anak.

Fitur utama:

  • Proteksi data marang ransomware
  • Urip transaksi online
  • Pemblokiran situs web mbebayani
  • Priksa privasi ing jaringan sosial
  • Ngontrol wong tuwo

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Iki minangka produk keamanan kanggo nyegah malware, mblokir situs web mbebayani, ngreksa marang ancaman online lan mriksa email.
Nyoba
Iki minangka solusi antivirus lengkap kanggo pangayoman maksimum, dikembangake dening perusahaan sing misuwur ing bidang keamanan informasi.

Komentar ing Trend Micro Internet Security

Trend Micro Internet Security software sing gegandhengan

Antivirus kasebut kanthi efektif ngilangake malware lan ngalang-alangi infèksi luwih saka komputer sampeyan kanthi penyerang sing padha.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka antivirus kanggo pangayoman PC maksimal marang ancaman jaringan lan lokal. Ana manajer sandi sing dibangun ing lan panyimpenan file sing terenkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka pangayoman sing komprehensif marang malware lan spyware, sing nyedhiyani Surf sing aman ing internet lan alat pribadi sing gegandhengan karo privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi piranti gedhe kanggo pangayoman lengkap komputer saka ancaman internal lan eksternal saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka antivirus lengkap kanthi tingkat pangreksan dhuwur marang ransomware, virus, spyware, malware lan ancaman online liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus populer karo teknologi méga modern kanggo ngamanake komputer marang virus sing paling umum, scammers lan nyedhiyakake keamanan privasi ing internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka solusi antivirus modern kanggo ningkatake pangayoman data pribadhi marang serangan web, penipuan, spam, rootkit, ransomware, lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka solusi antivirus saka perusahaan Symantec, salah sawijining pemimpin donya ing produksi perangkat lunak kanggo nglindhungi komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak antivirus lengkap kanthi teknologi keamanan canggih lan piranti tambahan kanggo ngreksa marang virus lan ancaman jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Iki antivirus lengkap karo teknologi cloud kanggo nglindhungi serangan jaringan, ransomware, lan piranti lunak angkoro sing liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki ndhukung scan antivirus, teknologi awan lan algoritma comlpex sing efektif saka deteksi ancaman heuristic.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat fungsi kanggo cepet lan kwalitase konversi file. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngandhut profil kasedhiya kanggo ngowahi file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: