SketchUp Make SketchUp Make

Ngundhuh Ngundhuh SketchUp Make

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

SketchUp Priksa – lunak sing multifunctional dirancang kanggo modeling. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe, ndeleng lan ngowahi 3D projects arsitektur struktur, malang, bangunan lan rancangan, dinamis obyek etc SketchUp Priksa mbisakake kanggo nyeleh utawa download projects digawe saka model gudang Google endi kedhaftar ijolan karo sing dirancang proyèk. Piranti lunak interaksi karo Google Earth, sing ngijini sampeyan kanggo netepke tampilan dhewe model ing sembarang terrain lan uga download macem-macem projects saka struktur. SketchUp Priksa ngandhut akèh pribadi lan tambahan sing Ngartekno ngluwihi, Kapabilitas saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Wide sawetara pribadi kanggo modeling
  • Kemampuan kanggo nggawe obyek dinamis
  • Automation saka bola-bali execution tumindak
  • Exchange proyèk ing Google nyimpen
  • Interaksi karo Google Earth

Komentar tumrap SketchUp Make:


SketchUp Make Lunak related:


Graphics lan desain  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

Pimpinan donya desain otomatis lan drawing ing macem-macem lingkungan. Piranti lunak ndhukung karya 2D lan 3D proyèk.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo ndeleng lan bisa karo file grafis. Software ngijini sampeyan kanggo aplikasi macem-macem efek lan Ngonversi file kanggo format populer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Graphics lan desain  

piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Graphics lan desain  

Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Pembangunan  

lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Himpunan komponen sing perlu kanggo operasi ing aplikasi software lan adhedhasar arsitektur NET. Software ndhukung basa warna program.

Ngundhuh
Gratis
English

Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: