SketchUp Make

SketchUp Make

Produk:
Versi:
19.1.174
18.0.16975
17.2.2555
Basa:
English

Ngundhuh SketchUp Make

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SketchUp Make
Wikipedia: SketchUp Make

Gambaran

SketchUp Priksa – lunak sing multifunctional dirancang kanggo modeling. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe, ndeleng lan ngowahi 3D projects arsitektur struktur, malang, bangunan lan rancangan, dinamis obyek etc SketchUp Priksa mbisakake kanggo nyeleh utawa download projects digawe saka model gudang Google endi kedhaftar ijolan karo sing dirancang proyèk. Piranti lunak interaksi karo Google Earth, sing ngijini sampeyan kanggo netepke tampilan dhewe model ing sembarang terrain lan uga download macem-macem projects saka struktur. SketchUp Priksa ngandhut akèh pribadi lan tambahan sing Ngartekno ngluwihi, Kapabilitas saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Wide sawetara pribadi kanggo modeling
  • Kemampuan kanggo nggawe obyek dinamis
  • Automation saka bola-bali execution tumindak
  • Exchange proyèk ing Google nyimpen
  • Interaksi karo Google Earth

Komentar ing SketchUp Make

SketchUp Make software sing gegandhengan

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe kolase foto, album foto, poster utawa proyèk kreatif liyane nggunakake efek lan fitur editing sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana gampang kanggo nggunakake kanggo komprèsi batch saka file PDF liwat Windows Explorer utawa kanthi nyeret lan nempel file menyang piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: