SketchUp Make

Produk:
Versi:
17.1.174
16.1.1450
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
32 dicokot (x86)
Basa:

Ngundhuh SketchUp Make

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: SketchUp Make
Wikipedia: SketchUp Make

Gambaran

SketchUp Priksa – lunak sing multifunctional dirancang kanggo modeling. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe, ndeleng lan ngowahi 3D projects arsitektur struktur, malang, bangunan lan rancangan, dinamis obyek etc SketchUp Priksa mbisakake kanggo nyeleh utawa download projects digawe saka model gudang Google endi kedhaftar ijolan karo sing dirancang proyèk. Piranti lunak interaksi karo Google Earth, sing ngijini sampeyan kanggo netepke tampilan dhewe model ing sembarang terrain lan uga download macem-macem projects saka struktur. SketchUp Priksa ngandhut akèh pribadi lan tambahan sing Ngartekno ngluwihi, Kapabilitas saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Wide sawetara pribadi kanggo modeling
  • Kemampuan kanggo nggawe obyek dinamis
  • Automation saka bola-bali execution tumindak
  • Exchange proyèk ing Google nyimpen
  • Interaksi karo Google Earth

Komentar ing SketchUp Make

SketchUp Make software sing gegandhengan

Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nggawe installer file karo dhukungan saka macem-macem paramèter. Uga nemtokake kabeh entri ing file saka sistem registry lan initialization.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Cara download lan nganyari aplikasi efektif kanggo piranti Apple. Piranti lunak mbisakake kanggo ngundhuh sawetara aplikasi migunani kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, 中文...
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo ngrekam tumindak ing layar komputer kanggo file video. Uga lunak ngijini kanggo ngrekam audio kanggo nggawe presentations kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: