Sistem operasi: Windows
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Stellarium
Wikipedia: Stellarium

Gambaran

Stellarium – lunak karo fitur saka planetarium virtual kanggo nampilake langit starry ing 3D. Stellarium reproduces gambar ing dhuwur kualitas lan nampilake planet sistem solar, rasi lintang satelit Ponggawa saka bumi, akeh lintang lan obyek saka njaba ruangan. Stellarium ndhukung gambaran saka esuke srengenge, bayangan saka nebula lan ndeleng lintang liwat bolong khatulistiwa utawa azimuthal koordinasi sistem. Piranti lunak ngandhut pribadi kanggo ngatur malang lan transparan saka atmosfer. Stellarium uga ndhukung akeh Plugins lan Tulisan kanggo nampilake sistem lintang tambahan.

Fitur utama:

  • Tampilan High quality
  • Akeh lintang lan obyek
  • Mujur nengen Panoramic
  • Manajemen teleskop
  • Gladhi saka grahana
Stellarium

Stellarium

Versi:
0.20.4
Arsitektur:
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Stellarium

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Stellarium

Stellarium software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: