Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird

Versi:
52.6
Basa:

Ngundhuh Mozilla Thunderbird

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Mozilla Thunderbird
Sistem operasi: Windows
Babagan: E-mail
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Mozilla Thunderbird

Gambaran

Mozilla Thunderbird – cepet lan dipercaya klien email karo dhukungan saka protokol mail utama. Software mbisakake kanggo Ngurutake pesen dening kategori perlu, mriksa orthography, encrypt pesen, ngatur setelan teks, etc. Thunderbird wis saringan keamanan lan mesin email majeng. Piranti lunak iku bisa kanggo ngenali Correspondence curiga, kang ngandhut iklan lan informasi rasah liyane. Uga Thunderbird ndhukung nomer akeh tampilan kanggo ngganti saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Ndhukung protokol mail utama
  • Advanced spam nyaring
  • tingkat dhuwur saka keamanan
  • Ngarsane ekstensi beda

Komentar ing Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: