Mozilla Thunderbird Mozilla Thunderbird

Ngundhuh Ngundhuh Mozilla Thunderbird

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Mozilla Thunderbird – cepet lan dipercaya klien email karo dhukungan saka protokol mail utama. Software mbisakake kanggo Ngurutake pesen dening kategori perlu, mriksa orthography, encrypt pesen, ngatur setelan teks, etc. Thunderbird wis saringan keamanan lan mesin email majeng. Piranti lunak iku bisa kanggo ngenali Correspondence curiga, kang ngandhut iklan lan informasi rasah liyane. Uga Thunderbird ndhukung nomer akeh tampilan kanggo ngganti saka piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung protokol mail utama
  • Advanced spam nyaring
  • tingkat dhuwur saka keamanan
  • Ngarsane ekstensi beda

Komentar tumrap Mozilla Thunderbird:


Mozilla Thunderbird Lunak related:


E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

E-mail  

Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

E-mail  

Piranti lunak kanggo Manajemen email. Kemungkinan Wide kasedhiya kanggo pangguna kanggo desain huruf lan ngatur piranti lunak kanggo kabutuhan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio dinggo ngowahi  

Alat kanggo Ngonversi file audio menyang macem-macem format. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel paramèter kanggo nindakake file audio lan ngandhut editor tag.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Webcams  

piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Pendidikan  

Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: