PostgreSQL PostgreSQL

Ngundhuh Ngundhuh PostgreSQL

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

PostgreSQL – sistem kuat kanggo ngatur data. Piranti lunak ndhukung karya karo data saka jinis beda utawa ukuran karo kemampuan kanggo nyimpen data database kita. PostgreSQL ngandhut sistem extensible of programming languages ​​ditempelake lan mekanisme kuat kanggo nyalin utawa transact. Piranti lunak kalebu pribadi khusus kanggo generate karo sistem SQL-kode. PostgreSQL uga ndhukung nomer akeh antar muka program.

Fitur utama ing:

  • Dhukungan kanggo database gedhe
  • Mekanisme Kuat transaksi lan salinan
  • Sistem extensible saka programming language ditempelake

Komentar tumrap PostgreSQL:


PostgreSQL Lunak related:


Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Italiano...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

E-mail  

Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat lengkap kanggo nambah kinerja sistem. Piranti lunak iku bisa kanggo mbusak sistem uwuh, nyedhiyani pangayoman lan mblokir iklan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media   Telpon  

Pamuter populer kanggo puter maneh file media. Software ndhukung sinkronisasi data ing antarane komputer lan piranti Apple.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: