AOMEI Backupper AOMEI Backupper

Ngundhuh Ngundhuh AOMEI Backupper

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Review rating:

Gambaran:

AOMEI Backupper – lunak kanggo gawe serep lan mulihake data. Piranti lunak bisa gawe serep disk utawa sekat sawijining individu lan sistem operasi karo aplikasi sing diinstal, kabeh file sistem lan setelan. AOMEI Backupper ngijini sampeyan kanggo tiron disk ing, selektif mulihake data perlu lan nggawe disk bootable utawa flash drive. Piranti lunak iku bisa kanggo Gunung gambar kapilih ing bentuk disk virtual. AOMEI Backupper ndhukung serep saka njaba internal, hard disk drive, flash drive lan piranti panyimpenan data liyane sing disambungake karo komputer.

Fitur utama ing:

  • Gawe serep saka sistem operasi lan njaba
  • Recovery saka sistem, disk lan file sing dipilih
  • disk kloning
  • Titah saka njaba bootable
  • Enkripsi lan komprèsi saka serep

Komentar tumrap AOMEI Backupper:


AOMEI Backupper Lunak related:


File  

Lunak recovers file ilang utawa sengaja dibusak saka macem-macem jinis. Uga lunak ngijini waras data saka e-mail lan hotspot pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Enkripsi  

Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Piranti lunak kanggo waras data ilang saka hard drive, flash drive lan drive optik. Uga lunak ndhukung sistem file populer.

Ngundhuh
Tur
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Jupuk Layar  

Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Video dinggo ngowahi  

Alat kanggo ngowahi lan proses file video. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi video ing format populer lan nyedhiyakake kualitas gambar dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: