AOMEI Backupper AOMEI Backupper

Ngundhuh Ngundhuh AOMEI Backupper

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Review rating:

Gambaran:

AOMEI Backupper – lunak kanggo gawe serep lan mulihake data. Piranti lunak bisa gawe serep disk utawa sekat sawijining individu lan sistem operasi karo aplikasi sing diinstal, kabeh file sistem lan setelan. AOMEI Backupper ngijini sampeyan kanggo tiron disk ing, selektif mulihake data perlu lan nggawe disk bootable utawa flash drive. Piranti lunak iku bisa kanggo Gunung gambar kapilih ing bentuk disk virtual. AOMEI Backupper ndhukung serep saka njaba internal, hard disk drive, flash drive lan piranti panyimpenan data liyane sing disambungake karo komputer.

Fitur utama ing:

  • Gawe serep saka sistem operasi lan njaba
  • Recovery saka sistem, disk lan file sing dipilih
  • disk kloning
  • Titah saka njaba bootable
  • Enkripsi lan komprèsi saka serep

Komentar tumrap AOMEI Backupper:


AOMEI Backupper Lunak related:


Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español, Deutsch...

Enkripsi   Cd  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi encrypt data. Ana kamungkinan kanggo encrypt isi hard disk lan pelaku usaha data liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

piranti lunak kanggo nyelarasake data saka ukuran lan format beda karo maya panyimpenan MEGA. Software encrypts andal file sak transmisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Русский

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio dinggo ngowahi  

Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Ekstensi  

A pesawat saka komponen kanggo nggedhekake fitur interaktif lan multimedia komputer. Software njamin operasi sing bener saka macem-macem aplikasi lan game.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: