DVD PixPlay

DVD PixPlay

Versi:
10.21
Basa:
English

Ngundhuh DVD PixPlay

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DVD PixPlay

Gambaran

DVD PixPlay – perangkat lunak fungsional dirancang kanggo digarap file media lan njaba. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe macem-macem slideshow karo populer format gambar, video utawa file audio. DVD PixPlay ngemot nomer akeh alat kanggo ngatur efek slideshow, ukuran utawa jenis teks lan transisi antarane gambar. Perangkat lunak mbisakake kanggo ngrekam digawe proyek ing CD utawa DVD njaba lan ngunggah menyang layanan YouTube populer utawa Facebook. DVD PixPlay uga ngijini sampeyan kanggo nambah foto menyang editor slideshow saka Kamera utawa Scanner.

Fitur utama:

  • Set alat kanggo nggawe slideshow
  • Record your pronunciation slideshow ing disk
  • Support kanggo format media populer

Komentar ing DVD PixPlay

DVD PixPlay software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi disk Blu-ray lan file HD MKV menyang format AVCHD tanpa mundhut kualitas lan kanthi manual nyetel ukuran kanggo nyimpen data ing disk cilik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka antivirus kanthi proteksi multi tingkat marang ransomware, algoritma modern saka pangayoman marang ancaman maya lan firewall kanggo ngontrol sambungan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo waras data ilang saka hard drive, flash drive lan drive optik. Uga lunak ndhukung sistem file populer.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.
Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская
Alat kanggo puter maneh ing multimedia lan isi interaktif ing internet. Piranti lunak iku nemen ngembang kemungkinan saka browser populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: