Calibre Calibre

Ngundhuh Ngundhuh Calibre

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Calibre – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo linuwih lan kontrol nglumpukke buku. Calibre bisa kanggo ukuran ukuran font lan Ngonversi e-buku menyang format perlu. Software interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan lan kanthi otomatis ndeteksi format optimal sak downloading buku kanggo piranti. Calibre uga ngandhut modul khusus kanggo golek lan mbenerake kesalahane umum ing struktur saka buku.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung format e-buku dhasar
  • Konversi buku menyang format liyane
  • Manajemen e-buku
  • sistem golèk trep
  • Interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan

Komentar tumrap Calibre:


Calibre Lunak related:


Nonton E-book  

Piranti lunak kanggo maca eBooks ing format sing beda. Bayangan langit tabel, gambar, gambar lan cathetan wis didhukung ing teks.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Nonton E-book  

Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Torrent  

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Foto  

Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français

Jupuk Layar  

Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch, Português...

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: