Calibre Calibre

Ngundhuh Ngundhuh Calibre

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.



Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Calibre – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo maca buku. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi kanggo linuwih lan kontrol nglumpukke buku. Calibre bisa kanggo ukuran ukuran font lan Ngonversi e-buku menyang format perlu. Software interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan lan kanthi otomatis ndeteksi format optimal sak downloading buku kanggo piranti. Calibre uga ngandhut modul khusus kanggo golek lan mbenerake kesalahane umum ing struktur saka buku.

Fitur utama ing:

  • Ndhukung format e-buku dhasar
  • Konversi buku menyang format liyane
  • Manajemen e-buku
  • sistem golèk trep
  • Interaksi karo piranti kanggo e-buku wacan

Komentar tumrap Calibre:


Calibre Lunak related:


Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Nonton E-book  

Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Streaming video  

Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ekstensi  

Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Web browser  

browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Cd  

piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nelpon wong telpon ing sisih endi wae planet. Nanging ndhukung teknologi khusus kanggo mundhut kualitas paling tithik komunikasi swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, العربية

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Tèks editors  

piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: