Wise PC 1stAid

Versi:
1.48
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Wise PC 1stAid

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Wise PC 1stAid – lunak kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem komputer. Wise PC 1stAid ngandhut dhaptar kasalahan sistem paling umum kanthi kamungkinan saka fix otomatis sing simplifies nggunakake piranti lunak kanggo pangguna untrained. Software ngijini sampeyan kanggo mbenerake nomer kasalahan sing kagayut karo task manager, wiwitan alon saka program, bukaan saka pranala utawa kaca web, upgrade saka sistem operasi lan sapiturute Wise PC 1stAid mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran saka rincian kesalahan ing sistem lan gambar menyang forum pangembang. Piranti lunak wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Diagnostics lan kesalahan koreksi sistem
  • List of kasalahan paling umum ing sistem
  • Kabisan kanggo ngirim kesalahan menyang forum gawe
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing Wise PC 1stAid

Wise PC 1stAid software sing gegandhengan

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: