MiniTool Partition Wizard

Versi:
10.2.1
Basa:
English

Ngundhuh MiniTool Partition Wizard

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
MiniTool Partition Wizard
Produk: Home Edition
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

MiniTool pemisahan Wisaya – lunak kuat kanggo karya lengkap karo hard drive. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe, mbusak, mindhah, ngowahi lan ngowahi ukuran sekat. MiniTool pemisahan Wisaya mbisakake Ngonversi jinis saka njaba tanpa mundhut data lan ngowahi sistem file FAT menyang NTFS. Piranti lunak ngandhut pribadi waras sekat dibusak utawa ilang ing cilik saka serangan virus utawa distribusi Kléru saka sekat. MiniTool pemisahan Wisaya ngijini sampeyan kanggo nyoba kapasitas apa saka drive.

Fitur utama:

  • Titah, obah lan konversi sekat
  • Pulih sekat dibusak utawa ilang
  • Nggarap sistem file
  • Aligning saka sekat

Komentar ing MiniTool Partition Wizard

MiniTool Partition Wizard software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo proses Sederhana lan digawe cepet saka downloading file saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh musik utawa video saka layanan populer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: