MiniTool Partition Wizard MiniTool Partition Wizard

Ngundhuh Ngundhuh MiniTool Partition Wizard

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MiniTool pemisahan Wisaya – lunak kuat kanggo karya lengkap karo hard drive. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe, mbusak, mindhah, ngowahi lan ngowahi ukuran sekat. MiniTool pemisahan Wisaya mbisakake Ngonversi jinis saka njaba tanpa mundhut data lan ngowahi sistem file FAT menyang NTFS. Piranti lunak ngandhut pribadi waras sekat dibusak utawa ilang ing cilik saka serangan virus utawa distribusi Kléru saka sekat. MiniTool pemisahan Wisaya ngijini sampeyan kanggo nyoba kapasitas apa saka drive.

Fitur utama ing:

  • Titah, obah lan konversi sekat
  • Pulih sekat dibusak utawa ilang
  • Nggarap sistem file
  • Aligning saka sekat

Komentar tumrap MiniTool Partition Wizard:


MiniTool Partition Wizard Lunak related:


File  

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Cd  

Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.

Ngundhuh
Gratis, tur
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo serep lan mulihake data ing cilik saka kahanan sing ora dikarepke. Piranti lunak iku bisa kanggo serep sistem karo setelan saiki.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Cd  

piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd   Enkripsi  

Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Alat profesional kanggo nggawe lan nyampur file audio. lunak tabet kesempatan sudhut kanggo DJs experienced lan musisi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: