MiniTool Partition Wizard

Versi:
10.2.1
Basa:
English

Ngundhuh MiniTool Partition Wizard

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
MiniTool Partition Wizard
Produk: Home Edition
Sistem operasi: Windows
Babagan: Cakram
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

MiniTool pemisahan Wisaya – lunak kuat kanggo karya lengkap karo hard drive. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe, mbusak, mindhah, ngowahi lan ngowahi ukuran sekat. MiniTool pemisahan Wisaya mbisakake Ngonversi jinis saka njaba tanpa mundhut data lan ngowahi sistem file FAT menyang NTFS. Piranti lunak ngandhut pribadi waras sekat dibusak utawa ilang ing cilik saka serangan virus utawa distribusi Kléru saka sekat. MiniTool pemisahan Wisaya ngijini sampeyan kanggo nyoba kapasitas apa saka drive.

Fitur utama:

  • Titah, obah lan konversi sekat
  • Pulih sekat dibusak utawa ilang
  • Nggarap sistem file
  • Aligning saka sekat

Komentar ing MiniTool Partition Wizard

MiniTool Partition Wizard software sing gegandhengan

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo waras data ilang saka hard drive, flash drive lan drive optik. Uga lunak ndhukung sistem file populer.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki solusi lengkap-fitur kanggo njupuk layar kanthi cara sing beda lan ngowahi gambar sing digawe ing editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: