Inno Setup

Inno Setup

Versi:
6.0.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Inno Setup

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Inno Setup
Wikipedia: Inno Setup

Gambaran

Gawe installers lengkap kanggo Windows sanget gampang karo Innosetup program. Iki app wis muncul ing pasar ing pungkasan taun 1990 iku, nanging sapunika lagi dadi saingan ingkang sanget serius sawetara mitra komersial. Menapa malih, asring outperforming saingan. Nalika nggunakake program bakal merata ditrapake kanggo sakbenere versi Windows. Ing kauntungan nyoto ing Program pangguna-loropaken lan intuisi antarmuka. Pangguna bisa milih jinis instalasi sadurunge nggawe file instalasi.

Fitur utama:

  • Program katindakake nganggo warna tipe komprèsi
  • Instaleripun iku bisa kanggo mbandhingaké versi ing macem-macem file lan ngganti gedhe-gedhe sing wis dibangun
  • Sampeyan bisa nggawe lan masang kanggo sawetara basa
  • Kasedhiya versi gratis

Komentar ing Inno Setup

Inno Setup software sing gegandhengan

Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing Dj-studio kanggo nggawe anggota musik lan campur karo sawetara saka sudhut pribadi. Lunak njamin kualitas Reproduksi swara format audio beda.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
The media player karo pesawat saka fungsi migunani lan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, 日本語
Piranti lunak wis fokus ing komunikasi aman ing internet karo kemungkinan minimal bocor data pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pribadi kuat kanggo dijupuk video saka layar. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngrekam video utawa audio, nggawe gambar, ngowahi lan nambah macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak tambahan sing dirancang kanggo nggampangake nggunakake mouse komputer kanggo wong cacat.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: