Inno Setup Inno Setup

Ngundhuh Ngundhuh Inno Setup

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Gawe installers lengkap kanggo Windows sanget gampang karo Innosetup program. Iki app wis muncul ing pasar ing pungkasan taun 1990 iku, nanging sapunika lagi dadi saingan ingkang sanget serius sawetara mitra komersial. Menapa malih, asring outperforming saingan. Nalika nggunakake program bakal merata ditrapake kanggo sakbenere versi Windows. Ing kauntungan nyoto ing Program pangguna-loropaken lan intuisi antarmuka. Pangguna bisa milih jinis instalasi sadurunge nggawe file instalasi.

Fitur utama ing:

  • Program katindakake nganggo warna tipe komprèsi
  • Instaleripun iku bisa kanggo mbandhingaké versi ing macem-macem file lan ngganti gedhe-gedhe sing wis dibangun
  • Sampeyan bisa nggawe lan masang kanggo sawetara basa
  • Kasedhiya versi gratis

Komentar tumrap Inno Setup:


Inno Setup Lunak related:


Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Lingkungan pembangunan cerdas lunak wis fokus ing kinerja lan konsentrasi saka pangembang ing tugas luwih penting.

Ngundhuh
Ora mbayar, gratis
English

Pembangunan   Testing  

Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.

Ngundhuh
Tur
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Chat   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo swara lan komunikasi teks karo panganggo liya. Piranti lunak mbisakake kanggo nyetel sandhi kanggo akses kanggo ngobrol lan ngatur ing kothak dialog kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語, 한국어

Audio editor  

piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Video dinggo ngowahi  

Lan editor video banget karo persil saka saringan beda lan efek kanggo ngrampungake Processing file video lan nyimpen ing format media perlu.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: