Rhinoceros

Rhinoceros

Versi:
5.14.00522.08390
Basa:

Ngundhuh Rhinoceros

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Rhinoceros
Wikipedia: Rhinoceros

Gambaran

Rhinoceros – lunak kanggo desain 3D modeling. Lunak digunakake ing desain CAD, arsitektur, Graphic Design lan kapal utawa planning industri. Rhinoceros ngandhut akèh aplikasi lan pribadi model obyek saka ukuran utawa kerumitan. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo obyek NURBS, tumindak analisis karya, ngowahi lan Ngonversi proyèk format sing beda. Rhinoceros uga ngijini kanggo ngluwihi fitur saka piranti lunak kanthi nyambungake akeh plagins. Rhinoceros ngijini sampeyan kanggo nuduhake data karo macem-macem engineering lan desain piranti lunak.

Fitur utama:

  • Desain project kerumitan dhuwur
  • Akeh instruments lan efek kanggo modeling
  • Ndhukung macem-macem format
  • Ndhukung basa dhewe Tulisan
  • Sambungan saka macem-macem plagins

Komentar ing Rhinoceros

Rhinoceros software sing gegandhengan

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo ngemas gambar asli lan ngowahi ukuran foto menyang nilai optimal tanpa mundhut kualitas. Uga nlusuri duplikat.
Ngundhuh
Gratis
English
Telusuran software lan anyari pembalap kanggo versi anyar kanggo macem-macem input lan output komputer komponen.
Ngundhuh
Gratis
English
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Pamuter fungsi karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ngatur subtitles.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Antivirus kasebut ndhukung modul pangreksan kayata pemindai maya, blocker prilaku, lan sandboxing file sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: