Rhinoceros Rhinoceros

Ngundhuh Ngundhuh Rhinoceros

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Rhinoceros – lunak kanggo desain 3D modeling. Lunak digunakake ing desain CAD, arsitektur, Graphic Design lan kapal utawa planning industri. Rhinoceros ngandhut akèh aplikasi lan pribadi model obyek saka ukuran utawa kerumitan. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo obyek NURBS, tumindak analisis karya, ngowahi lan Ngonversi proyèk format sing beda. Rhinoceros uga ngijini kanggo ngluwihi fitur saka piranti lunak kanthi nyambungake akeh plagins. Rhinoceros ngijini sampeyan kanggo nuduhake data karo macem-macem engineering lan desain piranti lunak.

Fitur utama ing:

  • Desain project kerumitan dhuwur
  • Akeh instruments lan efek kanggo modeling
  • Ndhukung macem-macem format
  • Ndhukung basa dhewe Tulisan
  • Sambungan saka macem-macem plagins

Komentar tumrap Rhinoceros:


Rhinoceros Lunak related:


Graphics lan desain  

piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Graphics lan desain  

Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Editor Graphic kanggo anak umur sadurunge sekolah karo pesawat gedhe efek lan pribadi. Software diprecaya saben tumindak dening efek swara lucu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Testing  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer. Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan masalah kinerja sing nimbulaké malfunction komputer.


Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa komputer saka malware lan virus saka macem-macem jinis. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem lan nyeleh file kasebut ing quarantine.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media  

Alat kanggo nelusuri lan muter musik. Piranti lunak nganakake perpustakaan musik lan banjur sampeyan bisa enggo bareng karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

File  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep data saka 1C: software Enterprise, file pribadi utawa data SQL.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Русский

Pamuter media  

Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: