Piranti lunak populer – Kaca 9
Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangurus perpustakaan multimedia sing nduweni panganggo sing dianggo sajrone fitur lan macem-macem fitur kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo download lan nuduhake file ing jaringan BitTorrent. Piranti lunak ngandhut setelan fleksibel saka download lan upload file kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nggawé, nyunting, ngowahi, gabungke utawa pamisah file PDF lan ngekstrak kaca-kaca individu kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Alat fungsi kanggo ngrekam tumindak ing layar. Software ngijini sampeyan ngowahi file direkam lan cepet nggawe presentations video.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngrekam acara kang dumadi ing layar komputer. Uga lunak ngijini kanggo nambah macem-macem efek lan muni kanggo video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki minangka piranti lunak akses jarak paling cedhak kanggo nggunakake sambungan komputer lan remot tanpa perlu telat.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mesthekake aman Tetep ing internet. Pamblokiran lunak modul iklan lan Camping mbebayani.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Nganyari piranti lunak
Tanggepan: