Ammyy Admin Ammyy Admin

Ngundhuh Ngundhuh Ammyy Admin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ammyy Admin – lunak kanggo mbatalake ngontrol komputer utawa server liwat internet. Piranti lunak iku bisa kanggo mbatalake ngontrol desktop, miwiti piranti lunak, ngirim file, komunikasi ing chatting swara, miwiti komputer, etc. Ammyy Admin banget kanggo administrasi remot saka jaringan perusahaan, organisasi saka karyawan karya remot lan nyekeli saka presentations online. Ammyy Admin menehi tingkat keamanan dipercaya lan data ndhelik liwat kalkulus khusus kang nggunakake tombol kanggo saben sesi. Ammyy Admin dianggo liwat Nat lan ora mbutuhake IP-alamat utawa konfigurasi saka port Terusake.

Fitur utama ing:

  • remot kontrol saka file desktop lan sistem
  • Remote administrasi jaringan perusahaan
  • remot kontrol server tanpa ngarsane wong ing sisih liyane
  • Exchange file lan folder antarane komputer
  • pangayoman Reliable lan enkripsi data
  • chatting Voice

Komentar tumrap Ammyy Admin:


Ammyy Admin Lunak related:


Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Remote akses  

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional karo dhukungan saka format media populer. Piranti lunak menehi puter maneh kualitas file media lan karya karo subtitles.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Foto  

Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor  

Salah siji saka analogues leading lan free Microsoft Office. Piranti lunak ndhukung format sing paling populer kanggo entuk kompatibilitas maksimum karo kantor lunak liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: