Ammyy Admin Ammyy Admin

Ngundhuh Ngundhuh Ammyy Admin

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Ammyy Admin – lunak kanggo mbatalake ngontrol komputer utawa server liwat internet. Piranti lunak iku bisa kanggo mbatalake ngontrol desktop, miwiti piranti lunak, ngirim file, komunikasi ing chatting swara, miwiti komputer, etc. Ammyy Admin banget kanggo administrasi remot saka jaringan perusahaan, organisasi saka karyawan karya remot lan nyekeli saka presentations online. Ammyy Admin menehi tingkat keamanan dipercaya lan data ndhelik liwat kalkulus khusus kang nggunakake tombol kanggo saben sesi. Ammyy Admin dianggo liwat Nat lan ora mbutuhake IP-alamat utawa konfigurasi saka port Terusake.

Fitur utama ing:

  • remot kontrol saka file desktop lan sistem
  • Remote administrasi jaringan perusahaan
  • remot kontrol server tanpa ngarsane wong ing sisih liyane
  • Exchange file lan folder antarane komputer
  • pangayoman Reliable lan enkripsi data
  • chatting Voice

Komentar tumrap Ammyy Admin:


Ammyy Admin Lunak related:


Remote akses  

Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Remote akses  

Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Remote akses   Telpon  

Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Remote akses  

Piranti lunak kanggo ngatur komputer remot. Piranti lunak menehi hak akses menyang komputer kanggo kualitas layanan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Audio editor  

Editor kuat file audio saka macem-macem format. Piranti lunak ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur trek swara lan puter maneh produktif file.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

piranti lunak kanggo download video HD saka layanan web populer. Piranti lunak ngandhut search engine dibangun ing browser kanggo nemokake isi dening keywords.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Audio editor  

piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pamuter media  

Pamuter trep kanggo muter video ing format MKV. Piranti lunak ndhukung fitur standar lan ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa nyunting daftar lagu.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan  

Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Português...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: