Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Antiviruses  

Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pamuter media  

Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Pembangunan  

Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.

Ngundhuh
Gratis
English

Remote akses  

Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Liyane  

Alat efektif kanggo ngontrol dana. Software ngijini sampeyan kanggo nglacak pangeluaran utawa bathi lan nuduhaké informasi saka posisi financial ing wangun gambar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

File  

Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, 日本語

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: