File  

Piranti lunak kanggo download lan upload file menyang layanan berkas-fungsi enggo bareng. Uga aplikasi mbisakake gampang ngatur file saka panyimpenan maya.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pamuter media   Telpon  

Piranti lunak kanggo nyelarasake data ing antarane komputer lan piranti Windows Phone. Piranti lunak mbisakake kanggo nganyari sistem operasi piranti lan ngontrol dhaptar lagu ing perpustakaan media.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Testing  

Software tes Kapabilitas kertu video. Piranti lunak ngandhut dibangun ing sarana kanggo ngatonake informasi rinci babagan paramèter saka kertu video.

Ngundhuh
Gratis
English

Kantor   Tèks editors  

Alat kanggo golek informasi ing basis perpustakaan lan institusi ilmiah ing donya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi karo perpustakaan online layanan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Chat  

Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pembangunan  

Alat kanggo bisa karo browser Internet Explorer. Software ngijini sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas tumindak kode, tata letak lan rancangan ing macem-macem versi browser.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Graphics lan desain  

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Maps  

Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo ngowahi tags format audio beda. Uga lunak ngijini kanggo ngganti informasi ing file asli.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Piranti kanggo muter file audio lan ngatur kolèksi file media. Software ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file media menyang macem-macem format banjur owahi informasi bab mau.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

nglumpukake  

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Nonton E-book  

Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo nggawe music studio saka aliran beda. Piranti lunak ndhukung pesawat gedhe instruments Musical sing nomer akeh efek swara beda.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Graphics lan desain  

Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: