Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

lingkungan pembangunan Integrasi karo pesawat saka kabeh fitur perlu sing develops lan debugs aplikasi Android.

Ngundhuh
Gratis
English

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo musik aliran beda. Piranti lunak wis akeh pribadi lan efek kanggo nggawe music profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jupuk Layar   Game  

Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 日本語

Telpon  

Gampang kanggo nggunakake pangatur file piranti Sony. Piranti lunak ndhukung pembaruan aplikasi lan sistem operasi piranti kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Foto  

Alat kanggo bisa karo gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akèh saringan lan ngijini sampeyan kanggo nambah macem-macem efek utawa nggawe proyèk otomatis.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Pamuter media  

Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español, 한국어

Internet  

Piranti lunak kanggo nggawe router virtual ing komputer. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan nggunakake kiriman saka jalur akses kanggo internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter lengkap puter maneh file audio lan video. Uga pamuter ndhukung puter maneh podcast lan stasiun radio.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.

Ngundhuh
Gratis
English

nglumpukake  

Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français

Pembalap  

Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembangunan  

Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

File   Chat  

Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: