Cd  

piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi   Cd  

Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Piranti lunak kanggo Processing kualitas saka bahan video ing tingkat profesional. Piranti lunak ngandhut pesawat gedhe pribadi dhasar lan khusus kanggo editing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet  

piranti lunak kanggo ngoptimalake sambungan internet. Piranti lunak iku bisa kanggo ngoptimalake kabel lan sambungan Wi-Fi, jaringan P2P lan aplikasi VoIP.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Español

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Video dinggo ngowahi  

piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.

Ngundhuh
Tur
English

Cd   Jaringan  

Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.

Ngundhuh
Gratis
English

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Alat fungsional kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Piranti lunak nglindhungi macem-macem ancaman lan ngidini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs web wong diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Maps  

Manager piranti saka Garmin. Uga piranti lunak ngundhuh nganyari peta lan isi liyane piranti.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter legendaris karo dhukungan saka format media kaping. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Downloaders  

Manager trep kanggo ngundhuh file video saka Facebook lan layanan liyane populer. Piranti lunak mbisakake Ngonversi video ing macem-macem format audio lan extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate Ngonversi file video ing format media. Piranti lunak ndhukung format media sing paling populer lan Processing kumpulan file.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Web browser  

browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake


© Vessoft 2015
Komentar: