Piranti lunak populer – Kaca 23
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo Manajemen komputer kadohan kanthi nggunakake ekstensi khusus kanggo ngoptimalake bandwidth saka saluran komunikasi alon.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Manager free sandi lan data rahasia. Piranti lunak nggunakake algoritma enkripsi khusus kanggo rahasia saka informasi sing disimpen.
Ngundhuh
Gratis
English
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Cepet browser kang wis sawetara fungsi-fungsi dhasar lan akeh setelan kanggo pilihan lan syarat dhewe kanggo Surf web gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat gedhe kanggo pertempuran nglawan virus saka macem-macem jinis. Piranti lunak nggunakake macem-macem teknologi kanggo ndeteksi ancaman lan mbisakake kanggo mbusak mau gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe lan ngatur wit kulawarga. Piranti lunak ndhukung nggawe denah kulawarga kang béda-béda lan nelusuri Alexa leluhur ing database umum.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor multifunctional kanggo nggawe game 2D benten aliran lan kerumitan. Piranti lunak menehi proses pembangunan prasaja kanggo kedhaftar tanpa program skills.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nambah kinerja komputer. Piranti lunak ngandhut sawetara kolom kanggo nyepetake lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
A pesawat saka piranti lunak kanggo nindakake tugas saben dinten ing internet. Antarane software ana browser, klien email, media player, transfer data klien etc.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español
Alat kanggo nyepetake loading saka sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kinerja lan ndeteksi konflik antarane pangolahan utawa layanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Nganyari piranti lunak
Tanggepan: